Один з найзнаменитіших представників сучасного українського шоу-бізнесу Дмитро Монатік, у четвер, 1 квітня, відзначає 35-річчя. З нагоди знаменної дати друзі-колеги артиста опублікували в соціальній мережі Instagram вітальні пости, в яких обсипали його теплими словами і побажаннями творчих успіхів.

У тому числі, звернулася до іменинника телеведуча Леся Нікітюк, яка у свій час, навіть спародіювала його в рамках популярного шоу:

Також музиканта привітали його колеги по шоу-бізнесовому цеху-Катя Осадча, Маша Єфросиніна, Влад Яма:

Варто відзначити, що сам Дмитро Монатік розмістив на сторінці свого мікроблогу пост, в якому пояснив, що разом з творчою командою вони підготували відео на пісню "вії безпеки".

Артист зазначив: "пісня, як ніяка інша описує шлях до мети:"скільки побачили, скільки разів ламали, як би сильно не носила нас земля, а це було все не дарма".

Не секрет, що Дмитро Монатік як ніхто інший знає, що таке невіра з боку оточуючих і невизнання його таланту. Наприклад, близько 10 років тому він прийшов на шоу "Х-фактор" і почув від одного з суддів проекту - репера Серьоги, що йому не варто займатися музичною творчістю. Через роки Виконавець зізнався, що не втратив віри в себе, а, навпаки, вирішив довести, що зуміє домогтися успіху.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських підкорила шанувальників ідеальними формами в спокусливій білизні.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва вразила фанатів наповал фігурою в стильному купальнику.

Нагадуємо, що Оля Полякова розповіла про те, що як ледь не відморозила "годувальницю".