Яскрава і спекотна українська виконавиця Аліна Гросу здивувала шанувальників своїм рішенням відмовитися від фоторедакторів.

Зірка похвалилася знімками, на яких постала в стильному вбранні, декорованим кольоровими паєтками і напівпрозорою вставкою в зоні декольте. Не секрет, що останнім часом знаменитість кардинально змінила імідж і замість звичних голлівудських локонів, з'являється на публіці з «африканськими» кісками. Свій образ Аліна Гросу доповнила виразним макіяжем.

У підписі до кадрів артистка пояснила: "А я вирішила відмовитися від обробки фоток, як мінімум у фейстюнах всяких)))☺️". Але все ж зізналася, що не готова повністю відмовитися від Instagram-фільтрів. Виконавиця поцікавилася, як підписники ставляться до подібної "правдивості" на просторах соцмереж:

У коментарях до фото гості сторінки Аліни Гросу не скупилися на похвалу і компліменти:

До слова, близько тижня тому вокалістка порадувала шанувальників свого таланту новим україномовним хітом "Міріада". Фанати пов'язують творчу активність Аліни Гросу з тим, що після розлучення з чоловіком, вона цілком присвятила себе новим проектам і кар'єрі.

Після розставання з обранцем, артистка певний час зберігала мовчання і не пояснювала, чому впала її сімейна ідилія. Але через деякий час розповіла про те, що шлюб розпався через несумісність характерів і не збігу поглядів на одні і ті ж речі. Крім того, вона дізналася про зраду чоловіка і це поставило остаточну "крапку" в їхніх стосунках.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських здивувала шанувальників зовнішнім виглядом під час авіаперельоту.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль підкорила публіку ідеальною фігурою в спокусливій міні-сукні.

Нагадуємо, що Оля Полякова здивувала шанувальників дивною витівкою і показала, що приховує під макіяжем.