Леся Нікітюк захопила яскравими кадрами з відпочинку і розповіла про свій головний страх

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк завжди тримає шанувальників в курсі особистого життя: ділиться знімками з відпочинку і фотосесій, а також своїми думками і переживаннями. Нещодавно знаменитість на своїй сторінці в instagram розповіла фанатам про незвичайну фобію, яка переслідує її з дитинства.
Леся Нікітюк опублікувала кілька яскравих знімків з фотосесії. На кадрах знаменитість позує в яскраво-червоній сукні з породистим жеребцем. Але як виявилося дані знімки далися дівчині зовсім не просто. Телеведуча зізналася, що дуже боїться коней. Все почалося коли їй було 15 років, тоді вона вперше осідлала коня, але той її скинув.

Друга спроба спілкування з цими тваринами була в 18 років. Юна Леся Нікітюк вирішила пригостити кобилу яблуком, однак та не розрахувала сили і ледь не відкусила їй руку. Далі, за словами телеведучої, у неї була невелика пауза в спробах налагодити контакт з кіньми. Нікітюк зізналася, що досі не поборола своєї фобії, тому для фотосесії з конем, яку вона зробила під час відпочинку в Єгипті, довелося трохи "прикластися до склянки".
"Якби ви знали, як я боюся коней ... особливо коли стою ззаду. У 15 років, осідлала коня, а той Мене скинув! У 18 років, годувала кобилу яблучком, і, ледь не відгризла мені руку. Далі була невелика пауза в моєму спілкуванні з кіньми", - написала Нікітюк в публікації.

Фанатам дуже сподобалися знімки знаменитості, про що вони повідомили в коментарях.
"Ну так ідеально ж! Клин клином! Красуня як завжди", "Леся, це бомба! Дуже красиво!", "Дуже красиво!", "Неймовірна красуня ви, Леся!", "Шикарно", "Як завжди неперевершена", - написали користувачі мережі.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк показала, чим буде годувати майбутнього чоловіка.

Також портал Hyser писав, що Настя Каменських захопила фанатів незвичайним чином.

Крім того портал Hyser інформував, що Ані Лорак у вузенькому ТОПі показала фото зі спортзалу.