Досвідчені користувачі соцмереж не з чуток знають, що для ефектного фото дуже важливо враховувати деталі – фон, світло та інше. Але навіть у найзнаменитіших Instagram-блогерів случаються факапи…

Так, знаменита російська телеведуча Анфіса Чехова, свого часу проводила консультації щодо вдалого фотопозиції, розмістила в мікроблозі фото зі скандальною балериною Анастасією Волочоковою. Крім компанії, в якому позувала зірка, фоловерів збентежила і кімната, в якій зірки вирішили закарбувати себе.

Анфіса Чехова постала в кадрі в стильному вбранні, що складається їх шкіряних штанів галіфе із завищеною талією і чорної блузи. Свій look вона доповнила масивним прикрасою на шиї і гостроносими туфлями на високих підборах.

Але більше уваги привернув зовнішній вигляд "королеви шпагатів" Анастасії Волочкової, оскільки вона одягла сукню-халат рожевого кольору, чим викликала подив і критику інтернет-експертів по стилю і красі.

Відомо, що кадр був зроблений за лаштунками телешоу, в якому обидві артистки взяли участь. До слова, на своїй сторінці в соцмережі Анастасія Волочкова також похвалилася похохим знімком, але її звинуватили в невмінні позувати і постійному прагненні прославитися за рахунок інших:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова похвалилася вечерею, який приготувала для коханого і нарвалася на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова влаштувала спекотну фотосесію в нижній білизні.

Нагадуємо, що телеведуча Лера Кудрявцева показала фанатам ексклюзивні кадри з реанімації.