Знаменита співачка Алла Пугачова показала передплатникам свого мікроблогу, як проводить час з дочкою і про що вони розмовляють під час сімейних обідів. Також Примадонна поділилася своїми "батьківськими" побоюваннями і розповіла про те, яким не хоче бачити своє чадо в майбутньому.

Алла Борисівна звернулася до дочки лізі з проханням спародіювати будь-яку з популярних сьогодні Instagram-діячок і та із задоволенням продемонструвала свій акторський талант. Так, 7-річна спадкоємиця зоряного сімейства почала з натхненням розповідати про те, як для неї важливі «лайки» і закликала фоловерів ще уважніше стежити за перипетіями в її житті.

При цьому сама співачка прокоментувала імпровізований концертний виступ дочки так: "Аби сама такою не стала. Не приведи Господи🙏"»

У коментарях до публікації користувачі соцмереж почали активно обговорювати тему, порушену Аллою Пугачовою, а також порівняли поведінку юної Лізи Галкіної з манерами відомої телеведучої/співачки/ресторатора/дизайнера Ольги Бузової.

Дісталося в коментарях і співачці Світлані Лободі, яка оцінила старання дочки Алли Пугачової:

Також користувачі соцмереж відзначили, що Ліза Галкіна успадкувала талант пародистки від батька - знаменитого коміка і гумориста Максима Галкіна, а ось зовнішньою красою - вона зобов'язана матері:

Раніше "Hyser" писав про те, що діти Алли Пугачової і Максима Галкіна здивували соцмережі оригінальними танцями.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Алли Пугачової здивував шанувальників помолоділим зовнішнім виглядом і зірвав шквал захоплених компліментів.

Нагадуємо, що Алла Пугачова похвалилася унікальним архівним фото, знятим під час відпочинку в Одесі.