Популярна співачка Анна Сєдокова, яка останнім часом активно бореться з хейтерами на просторах соціальної мережі Instagram, знову здивувала аудиторію сміливими витівками.

Втім, дивна поведінка зірки була пов'язана не завданнями, які вона отримала в рамках шоу «Коммент Аут». Вокалістка взяла участь у рейтинговому Youtube проекті разом з екс-телеведучою скандальної телебудівництва «Дом-2» Ксенією Бородіною.

Як відомо, розважальний "Каммент Аут" був запущений телеведучим і шоуменом Олександром Гудковим і актором Володимиром Марконі в 2018 році. За умовами шоу, учасники або пишуть провокаційні коментарі деяким своїм передплатникам в Instagram, або отримують "покарання" і виконують його публічно.

Виконавиця Анна Сєдокова показала, на що їй довелося піти, щоб гідно виглядати перед ведучими і вельми двозначно перед фанатами… Наприклад, вона "приміряла" рослинність на пахви і потім влаштувала імпровізовану фотосесію.

Також екс-солістка групи "ВІА Гра" випила сире яйце, а потім зізналася: "Після цієї програми я відмовилася від яєць назавжди". До слова, на зйомках був присутній її законний чоловік – Латвійський баскетболіст Яніс Тімма.

У коментарях до посту знаменитості, незважаючи на її активне блокування хейтерів, з'явилися критичні коментарі:

Варто відзначити, що сам Олександр Гудков - один з творців шоу, дав учасницям дуже оригінальні характеристики:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова влаштувала скандал на шоу Максима Галкіна і покинула студію, не дочекавшись закінчення програми.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників зухвалим вбранням і похвалилася апетитними формами.

Нагадуємо, що Регіна Тодоренко і Влад Топалов показали, як проводять час на природі.