Популярна виконавиця відкрила секрет, який символ завжди її супроводжує

Про те, що ж саме Тіна Кароль носить у своїй сумочці, а також який талісман викликає у неї ностальгію, поп-діва розповіла в програмі "Життя відомих людей".

Навіть в той момент, коли Кароль презентувала новий сингл "Скандал" на різних радіостанціях і каналах, з нею завжди була поруч маленька іграшкова панда, бо для неї це особливий талісман, і за словами виконавиці, ця мила тварина - символ незримої присутності її чоловіка, продюсера Євгена Огіра, що трагічно пішов з життя. З цієї причини, панда досить часто прикріплена до мікрофона під час виконання пісень.

Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео.
Тіна Кароль. Фото: скріншот YouTube-відео.

Втім, Тіна показала, чим ще наповнена її сумочка: гумки для волосся, необхідні кожній дівчинці тампони, трохи гривень і платіжна картка. Також в артистки завжди під рукою зарядний пристрій, ноутбук і обов'язкова місткість з водою. Крім цього, співачка завжди бере з собою контейнери з готовою їжею, через те, що скрупульозно стежить за своїм раціоном та фігурою.

Це викликано тим, що за визнанням Кароль, вона абсолютно не вміє готувати, тому збирає своє денне меню з того, що вже приготовлено заздалегідь. Якщо готової їжі немає, то співачка віддає перевагу горіхам, авокадо, насінню, і підсоленій лохині. Попри на такий скромний раціон, Тіна все ж зізналася, що любить борошняне і солодощі, і якщо їй просто подарувати миску з солодким кремом, то і це принесе їй виняткове задоволення. Однак, які б не були її харчові пристрасті, артистка собі не дозволяє зайвого, через схильність до швидкого набору ваги.

Більш повна версія програми за участю Тіни Кароль, доступна трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Федишин показала, як проводить сімейний відпочинок у Карпатах.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Гарік Харламов прекрасно познущався з дурнуватого Жириновського.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що на шоу "Голос країни" Євгенію Власову довели до сліз.