Ведуча Регіна Тодоренко розповіла, чому вона все-таки зважилася обстригти волосся.

Так, Регіна Тодоренко шокувала всіх новиною про те, що вона вирішила обстригти волосся. А все тому що дівчина не змінювала свій імідж протягом 23 років. Про це вона сама розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі. Тому багато фанатів стали переживати на той рахунок, що на такий сміливий вчинок її спонукали якісь кардинальні зміни в житті.

Багато хто став припускати, що можливо, що Регіна просто розлучається і тому зважилася на такий відчайдушний крок. Але як виявилося, що це зовсім не так.

Виявилося, що дівчина просто захотіла каки-то змін у своєму житті. Тому і пішла в салон краси, щоб трохи відрізати собі волосся.

"Ні, я не розлучаюся. Чому ж зважилася на такі кардинальні зміни??? Є одна єдина причина-набридло сталість і одноманітність, а я хочу змін!) ",- підписала нові знімки Регіна Тодоренко.

Шанувальники в коментарях прийшли в повний захват від того, що побачили на фото.

"красуня . 😍😍 . Думав передумаєш ♪, Мені дуже подобається!!!🔥 , Рєги!!!🔥 🔥 🔥 Сексуально! Свіжо! Красиво! Нехай ллється Нова енергія!❤️❤️❤️❤️❤️, Не так вже й кардинально, начебто, ось я якось налисо зважилася 😂 але тепер відростила до пояса, Регіна, Ви красуня, вам дуже йде!!! Мені здається вам будь-яка зачіска або стрижка буде до лиця!!!🤍, епер видно, що волосся живий! Дуже красиво!😍а то до цього кінці ну як мочалка😂, Вау вау 🔥 як красиво. Прям як голлівудська зірка, вам дуже йде ♪, і фіга се захотіла змін через 25років", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Сергій Сосєдов назвав ім'я співачки, яка все життя співає під фонограму.

Також писали, що Алла Пугачова усамітнилася з Філіпом Кіркоровим і піддалася спокусі.

Нагадаємо, що син Тарзана і Наташі Корольової був помічений за неоднозначним заняттям.