Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова опублікувала на сторінці свого мікроблогу докладну розповідь про те, як йдуть її фінансові справи.

Артистка розмістила в Instagram пост, в якому пояснила, що в її елітному житловому комплексі «вітрила» в Астрахані були куплені ще кілька квартир. Танцівниця з натхненням повідомила: "Всім, що стали володарями мої квартири, Я бажаю тепла, затишку і щастя в них! Одна квартира залишиться Моєю і ми будемо сусідами.😊».

Варто відзначити, що цей Багатоквартирний комплекс «королева шпагатів» отримала в рахунок багатомільйонного боргу її колишнього чоловіка – бізнесмена Ігоря Вдовіна. Свого часу екс-чоловік Анастасії Волочкової взяв у неї в борг 3 мільйони рублів, але не виконав боргові зобов'язання і в підсумку програв судовий процес.

Можливість залишати коментарі під своїм посланням зірка обмежила, а тому бажаючі висловитися зробили це на сторінці одного з її фан-акаунтів.

Не обійшлося і без колючих зауважень з приводу особистого життя артистки і її таємничого коханого. Справа в тому, що Анастасія Волочкова щосили переконує публіку, що неймовірно щаслива і улюблена, але свого залицяльника донині не показала.

Нещодавно зірка нібито організувала романтичний вечір з нагоди дня народження свого обранця і вразила його гастрономічними шедеврами. До слова, свої кулінарні таланти Анастасія Волочкова демонструє досить часто:

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова одягла нижню білизну і налякала шанувальників посинілим тілом.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова показала, які частування готує для свого обранця.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова нарвалася на критику хейтерів через чергову "Банну" витівку.