Співачка і дружина репера Потапа Настя Каменських поділилася з передплатниками свого мікроблогу роздумами на тему відпочинку і його значення в житті кожної людини.

Як відомо, нещодавно артистка влаштувала закордонний вояж і відвідала Мексику, про що не забула розповісти своїм шанувальникам. З цієї нагоди в її акаунті з'явилося ефектне фото на тлі яскравого тропічного пейзажу.

А в одній з нових публікацій Настя Каменських пояснила, що останнім часом втомилася від надлишку емоцій і зважилася на зміну обстановки: "Перезавантаження-це необхідна частина життя. Але у кожного настає момент, коли потрібен саме внутрішній, душевний відпочинок. У такі моменти зміна обстановки і зміна звичних дій - це для мене, напевно, найкраща перезавантаження».

У коментарях до посту фоловери оцінили одкровення артистки і багато з них зійшлися з нею на думці, що відпочинок - дуже важливий і потрібен кожному:

Не обійшлося в коментарях і без зауважень шанувальників про те, що Насті Каменських і Потапу давно пора подумати про поповнення в родині.

До слова, у артистки дійсно настав непростий життєвий період і поряд з творчими успіхами і досягненнями, вона зіткнулася з гіркою втратою. Наприкінці січня 2021 року пішов з життя її батько - Олексій Жмур. Настя Каменських повідомила про сімейну трагедію на сторінці в Instagram.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських позувала в міні-бікіні і зірвала шквал захоплених компліментів.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Мішина здивувала шанувальників особистим визнанням.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк придбала "аксесуари" для жіночої краси і насмішила соцмережі.