Поп-діва Ані Лорак опублікувала на сторінці в Instagram фотозвіт про те, як підтримує себе у формі. Не секрет, що вона докладає максимум зусиль, щоб виглядати привабливою і стрункою.

Так, для спортивного тренування виконавиця одягла стильний наряд, що складається з чорного топа з оригінальним принтом і лосин. Волосся-зібрані в високу зачіску, на обличчі – макіяж в природних тонах.

У підписі до кадрів Ані Лорак зізналася, що незважаючи на щільний робочий графік, намагається знаходити час для себе: "У суєті днів дуже важливо знайти час, щоб возз'єднатися з собою, налаштувати свої внутрішні антени на гармонію, любов і спокій️️».

Не обійшлося і без питань про особисте життя Ані Лорак і коментарів про те, що її нинішньому обранцеві невимовно пощастило. До слова, вокалістці приписують роман з саунд-продюсером Єгором Глібом-представником звукозаписуючого лейблу Black Star.

Варто відзначити, що ні Ані Лорак, ні її бойфренд питання про свої стосунки - ігнорують. І на публіці разом вони з'являються вкрай рідко, а якщо цікавим фанатам або журналістам все вдається закарбувати їх всместе, то вони спішно ховаються від сторонніх очей.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу у Ані Лорак стала менш балакуча на тему своїх романів. У шлюбі з екс-чоловіком артистка народила дочку Софію, яка зараз живе із зірковою мамою і періодично бачиться з батьком.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак одягла латексний костюм і підкорила шанувальників спокусливою фігурою.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак похвалилася оригінальними подарунками і заінтригувала визнанням.

Нагадуємо, що Ані Лорак обурила фоловерів дивною поведінкою на публіці.