Не секрет, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова все звикла робити з розмахом і із завидною регулярністю постить в соціальних мережах ефектні фотозвіти про своє зоряне життя.

Наприклад, прима постійно твердить, що затребувана як артистка і радує шанувальників свого таланту яскравими хореографічними постановками. Так, разом з творчою командою проекту «Балерина в Задзеркаллі цирку», вона не раз виступала в будинках культури ближнього Підмосков'я.

Крім цього, Анастасія Волочкова намагається відчайдушно переконати аудиторію в тому, що реалізувалася не тільки як танцівниця, але і як берегиня домашнього вогнища. За словами знаменитості, у неї є коханий, але фото з ним вона публікує вкрай рідко. А якщо і постить спільні кадри з обранцем, то показує його фрагментарно…

Днями Анастасія Волочкова показала фоловерам, якими смаколиками балує свого бойфренда і, судячи з усього, він – м'ясоїд, на відміну від зіркової коханої.

До слова, близько 10 днів тому Анастасія Волочкова "святкувала" день народження свого нареченого і з нагоди такої знаменної події також влаштувала вечірку. Зірка вбралася в ультракороткі білі шорти і "озброївшись" келихом вітала ненаглядного. Стіл також ломився від частувань: смажена картопля, мариновані огірки... Але, можливо, були й інші частування, які просто не потрапили в кадр.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова нарвалася на критику хейтерів через чергову дивну витівку.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова похвалилася новою перукою.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова озброїлася ганчіркою і влаштувала генеральне прибирання в улюбленій лазні.

Варто відзначити, що за кілька годин до того, як приступити до приготування романтичної вечері, танцівниця отримала оригінальні презенти від власників компанії з продажу кальянів.