Популярна російська телеведуча Анфіса Чехова поділилася з підписниками свого мікроблогу черговою порцією віршів на теренах соціальної мережі Instagram.

Не секрет, що телезірка пише вірші і в 2019 році світ побачив її перший авторський поетичний збірник під назвою "Анфіса Чехова. Вірші, думки, почуття". Знаменитість постала на фотоілюстрації до послання в спокусливій ажурній чорній білизні на тлі мальовничого тропічного пейзажу. Волосся-розпущене, на обличчі-природний макіяж.

У коментарях до фото гості аккаунта екс-дружини актора Гурама Баблішвілі були щедрі на компліменти і захоплені відгуки. На деякі з відгуків про себе Анфіса Чехова відповіла особисто:

До слова, поетичний талант Анфіса Чехова почала проявляти ще в ранньому дитинстві. "Пам'ятаю, як у п'ять років написала свій перший вірш. Воно було про гномиків, дуже смішне! З тих пір я майже не зупинялася» - згадала вона в одному з інтерв'ю росЗМІ.

При цьому близько тижня тому зірка ТБ прийняла рішення скоротити час, що проводиться в соцмережах. Вона зізналася, що втомилася бути залежною від реальності, яку пропонує Instagram. Вона переглянула список тих, на кого підписана і видалила з нього практично всіх.

Анфіса Чехова пояснила: "Тому, вольовим зусиллям, я прийняла рішення тимчасово, поки не позбудуся Інстазалежності, відписатися від усіх, на кого була підписана! Навіть від друзів😢".

Раніше "Hyser" писав про те, що Анфіса Чехова стривожила шанувальників особистим визнанням.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова була помічена в компанії привабливого імпозантного чоловіка.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова вразила фоловерів сміливою фотосесією з незвичайним аксесуаром.