У мережі з'явилася Сонячна фотографія співачки Алли Пугачової з сім'єю. Щасливі батьки разом з дітьми відпочивають на курорті.

Цікавий кадр з'явився на сторінці elizaveta_galkina.fan в Instagram.

Так на тлі блакитного моря і "золотого" піску позує Алла Борисівна з донечкою Лізою. Щаслива мама одягла спортивне плаття ніжно-рожевого кольору і білі кросівки. Також на ній стильні сонцезахисні окуляри.

Маленька дочка вбралася в смугасте платтячко і рожеві кеди. Як і мама, дочка не забула про красиві окуляри, а також прикрасила голову яскравою хусточкою.

Поруч з дівчатами стоять тато Максим Галкін з сином Гаррі. Батько посадив дитину собі на плечі. Вся сім'я щасливо посміхається в камеру.

Примітно, в публікації зазначено, що фото нібито було зроблено в Одесі. Однак, Примадонна вже давно не відвідувала сонячний український курорт.

Насправді кадр був зроблений три роки тому, коли сім'я відпочивала в Юрмалі, Латвія.

Фото, зроблене під час прогулянки пари з дітьми по пляжу в Юрмалі, викликало фурор серед шанувальників зіркового подружжя. Вони залишили безліч коментарів під публікацією. Багато передплатників відзначили, який чудовий вигляд має Алла Борисівна.

Відзначимо, Алла Пугачова і Максим Галкін разом вже понад 20 років, але в законний шлюб вони вступили лише у 2011 році. А ще трохи пізніше повінчалися. Подружжя живе у своєму розкішному замку в підмосковному селищі Грязь. Пара виховує двійнят Гаррі та Лізу, фотографіями яких щасливі батьки часто діляться з підписниками в Instagram.

Раніше "Нyser" писав про те, що Максим Галкін вирішив порадувати шанувальників новим знімком.

Також наш портал повідомляв, у мережі з'явилася фотографія Примадонни, на якій вона зображена без макіяжу.

Нагадуємо, у мережі розповіли, чому Алла Пугачова не дозволяє онукам називати себе бабусею.