Легендарна виконавиця Софія Ротару розповіла про біду, що трапилася з її онукою Сонею Євдокименко.

Дівчина пішла по стопах бабусі і вже почала робити певні кроки в цьому напрямку. Так, Соня записала пісню, але на цьому вона не обмежується, і паралельно будує модельну кар'єру. Варто відзначити, що внучка Ротару ще в підлітковому віці почала займатися в модельній школі і успішно застосовувати отримані навички на подіумі і фотосесіях.


При цьому Євдокименко встигає ще здобувати освіту в області дизайну і вести блог в соцмережах. На її сторінку в Instagram підписано понад 160 тисяч користувачів. З'явилася інформація, що невідомі зламали Instagram-аккаунт внучки Софії Ротару, моделі Соні Євдокименко.

Про це 24 березня повідомила у своєму Instagram її мама Світлана Євдокименко, а також бабуся Ротару. В їх повідомлення сказано, що на даний момент фахівці роблять все можливе, щоб повернути сторінку.


Примітно, що до цього всього Соня Євдокименко майже кожен день публікувала новий пост, але вже кілька днів не оновлювала свою стрічку. З цього слід зробити висновок, що або модель останні п'ять днів не може увійти в аккаунт, або "викрадачі" все ж знесли кілька останніх її постів.

Раніше "Hyser" писав про те, що Софія Ротару розчулила мережу серцевим зізнанням і фото, на якому показала свого дорослого онука.

Також наш портал повідомляв, що єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко екстрено здає аналізи. Разом з тим в Instagram-сторіс він показав результати аналізів, якими зацікавилися користувачі.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару показала фото без макіяжу і фільтрів. Фанати відзначили, що дівчина успадкувала від бабусі кращі риси.