Співачка Ані Лорак, особисте життя якої цікавить шанувальників нітрохи не менше, ніж її творчі досягнення, здивувала шанувальників новими фото в мікроблозі. Зірка прилетіла до Києва і встигла провести кілька зустрічей з давніми знайомими.

Так, на сторінці виконавиці в соціальній мережі Instagram з'явилися спільні кадри з відомим українським радіоведучим і інтерв'єром славою Дьоміним.

Також Ані Лорак влаштувала прогулянку по Києву і одягла стильний наряд, що складається з чорних шкіряних штанів і об'ємного пуховика гірчичного кольору. Свій look вона доповнила сонцезахисними окулярами і черевиками на високих підборах. Артистка інтригуюче повідомила про те, що готує для шанувальників свого таланту приємний Творчий сюрприз.

Послання знаменитості поспішив прокоментувати і сам Слава Дьомін:

Варто відзначити, що фанати виявилися безмежно раді дізнатися, що співачка повернулася на батьківщину для реалізації творчих планів. Як відомо, більшу частину часу вона працює в Росії і працює на благо шоу-бізнесу в сусідній країні. Крім того, за інформацією інсайдерів, Ані Лорак зустрічається з саунд-продюсером Єгором Глібом – екс-чоловіком співачки Тетяни Решетняк.

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу Ані Лорак перестала відповідати на питання про своє особисте життя і не ділиться знімками з коханим. А якщо і з'являється на публіці з нинішнім обранцем, то намагається якомога швидше сховатися від сторонніх очей. До слова, її бойфренд також не поспішає виставляти і відносини напоказ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників зухвалою витівкою.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак постала перед фанатами в дивному вбранні і обурила безглуздою поведінкою.

Нагадуємо, що колишній чоловік Ані Лорак розповів про те, як веселився зі співачкою в Москві.