Популярна українська співачка Настя Каменських поділилася новим фото з відпустки з келихом в руках.

Якщо раніше артистка моторошно комплексувала через свою фігуру, то зараз, завдяки рокам наполегливої роботи над собою, із задоволенням ділиться з громадськістю фото в купальниках з відпочинку. Так, 33-річна співачка вирішила згадати свій зимовий відпочинок в теплих краях і виставила відверте фото в Instagram.

Настя Каменських здалася в міні-бікіні з несподіваного ракурсу, фото: Instagram.com/kamenskux

Перед камерою цього разу Каменських постала серед пальм і піску в блакитному купальнику, з квіткою у волоссі і келихом шампанського в руках. Також складається враження, ніби дівчина тільки сиділа на піску і ще не встигла струсити його зі своєї п'ятої точки.

У підписі до даного кадру зірка уточнила, що пропонує випити за те, щоб цього року кожна дівчина опинилася в такому райському місці.


Представлена фотографія, як і підпис до нього, привернула багато уваги з боку користувачів, які раз у раз прокоментували її форми. Так, в той час, як одні подякували їй за прекрасні побажання і відзначили, як вона добре виглядає, інші порадили співачці схуднути.


До слова, судячи з останніх Instagram Stories Каменських, вона не просто так виставила пляжний знімок. Співачка знову вирушила в подорож, і на цей раз в Мексику.


Раніше "Hyser" писав про те, що Потап архівне фото Насті Каменських без одягу. На ньому співачка стоїть біля вікна, прикривши пікантне місце рукою.

Також наш портал повідомляв, де Настя Каменських повністю змінила імідж. Такий гламурний образ хоч і вийшов досить розкутим, але все ж привернув увагу користувачів.

Нагадуємо, що музичний продюсер Олексій Потапенко проміняв Каменських на Лесю Нікітюк. В мережі показали дивне відео Потапа, позитиву та Лесі Нікітюк.