Актриса Христина Асмус вразила фанатів новим неоднозначним відео.

Російська актриса Христина Асмус любить дивувати своїх шанувальників неоднозначними фото і відео. Цього разу вона показала, як вона їсть свою пізню вечерю. Актриса зняла для своїх шанувальників незвичайне відео, на якому вона позує за столом навпроти тарілки. З одягу на актрисі тільки білий банний халат.

Вона періодично затримується перед камерою на пару секунд, щоб продемонструвати свій повний рот. До слова, з першого разу стає незрозуміло навіщо взагалі було знімати таке відео і що їм хотіла сказати сама Христина.

Але справедливості заради варто сказати про те, що актриса досить часто показує своїх фанатам такі незвичайні фото і відео. Адже після того, як вона розлучилася з коміком Гаріком Харламовим Асмус намагається всіма способами привернути до себе увагу.

Як розповідала сама актриса, що їй тепер доводиться ще більше працювати, тому що вона вирішила присвятити цей час після розлучення якраз тому, щоб максимально реалізувати свій потенціал як актриси. Але при цьому вона не забуває про те, що у неї підростає дочка від Гаріка на ім'я Анастасія.

Дівчинка вже цього року пішла в перший клас. Примітно те, що під час такої важливої події в її житті поруч був Гарік, а не Христина. Актриса в той момент знаходила на зйомках свого нового проекту.

Своїм шанувальникам вона розповіла, що неймовірно переживала за те, що вона не може бути поруч з донькою. Але при цьому вона відправила їй великий букет квітів і після вже компенсувала всі незручності.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк у відвертому міні показала справжню довжину своїх ніг.

Також писали, що Асмус зробила дивне зізнання про ідеальні розміри, переплюнула Івлєєву, шанувальники шоковані почутим.

Нагадаємо, що Оля Полякова з дірками на шортах показала, як напружує м'язи в пікантному місці.