Відома українська співачка Оля Полякова показала своє тіло у всій красі.

Не так давно, втомлена від гастролей, знаменитість, вирушила в теплі краї. Правда курорт, в який вона вирушила, вона зберігає в секреті. Однак відомо, що Полякова знаходиться там не одна, а разом зі своєю старшою дочкою Марією.


Обидві на регулярній основі публікують на своїх сторінках в Instagram фото з відпустки, демонструючи свої фігури в купальниках. Так, нещодавно на спільному фото з дочкою, яке було зроблено під час їх зборів на пляж, Полякова похвалилася плоским животом.

Вони постали перед камерою в купальниках. Зокрема, артистка відображена в золотистому бюстгальтері і джинсових міні-шортах, продемонструвавши перед публікою підтягнутий живіт і помітні кубики преса.


Тепер же зірка вирішила показати свій розкішний прес на відео зі спортивного залу. По всій видимості, щоб підтримувати свою форму, Оля Полякова змушена займатися навіть там.


До слова, Марія теж є володаркою вельми непоганої фігури, але до мами їй ще далеко. Варто відзначити, що дівчинка нещодавно перенесла операцію - їй вирізали апендицит. Тепер вона відновлюється.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк у відвертому міні показала справжню довжину своїх ніг. На фотографії знаменитість млосно позувала лежачи на ліжку.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова з відомим коміком потрапила в об'єктиви телекамер. Її знімки з ним, в якому Полякова блищала на сцені в чорному вбранні, з'явилися в різних пабліках.

Нагадуємо, що Настя Каменських в одній футболці показала, як проводить вихідні. Вона одягла свої стрункі ніжки в дивовижні туфельки з високими "шпильками", підібрані в тон домашньому вбранню.