Відома російська балерина Анастасія Волочкова похвалилася новою зачіскою в соцмережах.

Знаменитість продовжує епатувати публіку зухвалими образами і скандальними витівками. На цей раз Волочкова постала з новою зачіскою, яку зробила спеціально для свого чергового концерту.


Нагадаємо, незважаючи на те що Волочкова покинула склад Великого театру, вона продовжує виступати на сцені з власними виставами і виставами, створеними спеціально під неї. Зрозуміло, у всіх них їй відокремлена головна роль.

З метою залишатися в тонусі 45-річна знаменитість регулярно займається в залі, робить лазневі процедури. Все це допомагає зберігати Анастасії Волочкової здоровий зовнішній вигляд. Тепер же для чергового свого концерту артистка ще вирішила освіжити зачіску і постала на фото з новою укладкою.


До слова, балерина давно намагається підібрати новий імідж. Так, одного разу над її волоссям "поворожила" домробітниця. Дівчина порадила колишній примі Великого театру зачесати вперед волосся з потилиці і зробити рваний чубок і зірка до неї прислухалася.

Варто відзначити, що постійні фарбування і нарощування зіпсували волосся Анастасії. Тому в той раз артистка спробувала замаскувати відсутність густих локонів за допомогою нової зачіски. Не виключено, що і зараз з цією метою вона зробила таку укладку.

Раніше "Hyser" писав про те, що Волочкова в білизні показала посиніле і опухле тіло. Балерина здивувала шанувальників черговим провокаційним фото.

Також наш портал повідомляв, що Волочкова піддалася спокусі - роздяглася і вирішила попрацювати віником. Прима в такому вигляді вирішила організувати генеральне прибирання в улюбленій лазні.

Нагадуємо, що Волочкова показала, чим годує нареченого. Прима розмістила фото, на якому вже традиційно не показала, як виглядає чоловік, який завоював її серце.