Співачка Настя Каменських показала спокусливий знімок з бородатим чоловіком.

Настя Каменських не стоїть на місці і постійно записує нові пісні і знімає кліпи для них. Не так давно вона випустила в світ нову пісню, яка цілком може стати хітом під назвою "дівчатка рулять". При Т ом, що співачка вже готує для неї кліп, який стане ще оной цікавою роботою в послужному списку Каменських.

Поділитися враженнями про знімальний процес Каменських вирішила на своїй сторінці в соціальній мережі. На новому фото вона позувала разом зі своїм режисером на ім'я Льоня. Настя настільки сильно притулилася до чоловіка, що це відразу ж наштовхує шанувальників на неоднозначні думки. Адже Каменських досить давно заміжня за репером Потапом.

Але варто розуміти, що це тільки дружні обійми. На знімку Каменських позує у футболці блакитного кольору вільного крою. Її волосся акуратно укладені по всій довжині і приколоти невеликими шпильками. А ось на обличчі красується досить яскравий макіяж.

"Ленечка! Творити з тобою - це завжди чисте задоволення! ❤️ Нехай навіть більше доби без перерви, як у нас було цього разу☺

Спасибі, що робиш цей світ кращим і яскравішим! 😍 🥰 ",- підписала свій новий знімок Настя Каменських.

Шанувальники прийшли в повний захват від побаченого.

"Красунчики🔥 🔥 🔥, класна робота ❤ 🤗 🔥 , Настюша! Ви на висоті 👏 🔥 , Ви Така молодець, що всього домоглися самі! 🥰🥰🥰, Настя ви як завжди прекрасні ☺ , Чудові🔥❤️, спасибі Настенька що цінуєш мене😂, я вас обожнюю 🔥 🔥 🔥❤️❤ ️ ❤️, Творити❤️", - написали віддані шанувальники в коментарях під знімком Насті Каменських.

Раніше Hyser писав про те, що Леся Нікітюк прикупила собі імпланти, Семенович просто меркне на тлі української ведучої.

Також писали, що Ані Лорак приміряла образ персонажа" матриці", чоловіки в захваті від латексу і шкіри.

Нагадаємо, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.