Співачка Тіна Кароль вразила своїх фанатів новим відео з сином.

Співачка Тіна Кароль не так часто показує свого сина. Вона вважає за краще не відкривати цю частину свого життя шанувальникам. Адже сімейне життя склалося у неї не так гладко, як вона собі могла уявити.

Нагадаємо, що Тіна Кароль свого часу вийшла заміж за Євгена Огіра, який був її продюсером. Але пара прожила разом не довго. Тому що у чоловіка був виявлений рак шлунка. Євній буквально згорів на очах. Навіть найкращі лікарі в іноземних клініках не змогли йому допомогти.

Тіна дуже довго переживала цю втрату. До цього дня у неї так і не було відносин з чоловіками. Але від Євгена у неї залишився син. Зараз він навчається в Лондоні. Тіна не так часто з ним бачитися як того б вона хотіла. Але кожен приїзд сина додому стає для співачки справжнім святом.

Цього разу співачка вирішила показати зворушливе відео того, як хлопчик повернувся додому і вони разом проводять час вдома перед телевізором. На тіні немає і грама макіяжу. Вона дуже мила і така затишна. Але ось її обличчя буквально світитися від щастя. Тому що вона неймовірно рада бачити свого сина.

Шанувальники ніяк не змогли прокоментувати побачене коротке відео. Але напевно багато з них дуже пораділи таким кадрам. Адже всі хочуть щастя Тіні Кароль.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Білик зізналася в непристойній пропозиції.

Також писали, що Таїсія Повалій показала результати невдалої пластики, як ніби чоловік у перуці.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк прикупила собі імпланти, Семенович просто меркне на тлі української ведучої.