Російський комік Максим Галкін вирішив порадувати шанувальників новим знімком.

Так, Максим Галкін вирішив порадувати своїх шанувальників новим знімком. Виявляється, що він нарешті відправляється на свої довгоочікувані гастролі. Про це він вирішив розповісти своїм шанувальникам. На фото Галкін позує біля дзеркала з телефоном в руках. На ньому надіта чорна медична захисна маска і чорні рукавички.

Відзначимо, що на відміну від Алли Пугачової, Максим Галкін продовжує свою кар'єру артиста. Він активно виступав до карантину на сцені і після пом'якшення обмежень думає продовжувати в тому ж дусі. Тим більше, що багато шанувальників цього з нетерпінням чекають.

А ось його дружина Алла Пугачова вже відмовилася від своїх виступів. Вона дала свій останній прощальний концерт і на цьому завершила свою кар'єру як співачки. Хоча є все таки надія на те, що вона вийде на сцену зі своїм незабутнім репертуаром.

"На гастролі! Не минуло й року", - підписав з гумором новий знімок Максим Галкін.

Шанувальники прийшли в повний захват від такої новини і відзначили, що Максим відмінно виглядає.

"у цій масці / шапці все виглядає, як підготовка до виходу у відкритий космос ), Чекаємо в Юпітері! Вже кучері в'ємо і губи фарбуємо 💃 🔥 🌟 , Добридень. Більше схоже що банк грабувати, а не на гастролі 😄, Удачі, Максим!❤️🔥, Удачі вам, настрою, добро настроєних глядачів.Бережіть себе🙌, Максим, в добру годину!!! Оплесків!👏 👏 👏 Ви найкращий! Трудяга, тато, чоловік!, Хочемо до вас на концерт) Крим 😢, Які розумні, красиві очі!!!!🔥 😍 😍 , Ось і славно 🙏 👍 💯 глядач чекає. У добру путь😘 😘 😘", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Настя Каменських повністю змінила імідж, "солодка мороженка".

Також писали, що зірка " Орла і решки "Леся Нікітюк похвалилася неймовірними формами, звідки таке"щастя".

Нагадаємо, що колишній учасник групи "Міраж" готовий вивалити 200 тисяч за кенгуру, що втік.