Топ-3 дочок, які пішли по стопах матерів і неймовірно схожі на "зіркових" батьків

Діти відомих особистостей ростуть на очах усього соціуму, і саме тому за їх кар'єрою цікаво стежити, щоб зрозуміти, чи зможуть вони повторити успіх своїх знаменитих батьків, або все ж виберуть інший життєвий шлях. Навіть просто глянувши на фото дочок Заворотнюк, Полякової і Йовович, можна зробити висновки, що доньки - повні копії своїх мам.

1. Міла Йовович і Евер Габо Андерсон

Тринадцятирічна Евер Габо в точності схожа на матір, що особливо помітно на фото, де вони присутні разом. Крім цього, дочка Йовович свідомо вирішила ступити на той же шлях, що вибрала матір, і вже в такому ніжному віці приступила до побудови кар'єри в шоу-бізнесі. Вона постійно знімається в фото для "глянцю", не забуває вчитися вокалу, таі вже почала зніматися в касових фільмах. Зокрема, Евер Габо зіграла юну головну героїню в одному з блокбастерів кінокомпанії Marvel, "Чорній Вдові".

2. Анастасія та Анна Заворотнюк.

Анна Заворотнюк також спробувала піти по стопах матері. Вперше вона з'явилася в п'ятому сезоні серіалу "Закрита школа", де їй дісталася роль учениці, а згодом стала ведучою програми "Дістати зірку". Відзначимо, що в серіал її взяли без кастингу, але ось для того, щоб вести програму, Анна пройшла, і, в підсумку виграла, досить серйозний конкурс.

3. Оля і Маша Полякови.

Шістнадцятирічна дочка "королеви" української сцени, Маша Полякова, теж обрала шлях "зоряної" матері та вже знайшла себе в музиці. Ще в жовтні 2020 року Маша створила власну групу з назвою "Шви". А вже цієї середи, 17 березня, рок-колектив випустив свою першу пісню.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль відійшла від свого звичного сценічного образу.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Настя Каменських знялася в "солодкій" рекламі.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що вже завершилися знімання фінального сезону "Сватів".