Відома виконавиця, ведуча телешоу, красуня Кароль знову порадувала шанувальників

Тіна Кароль опублікувала у своєму офіційному Instagram-акаунті чуттєве відео, в якому з'явилася в стильному діловому вигляді.

Для незвичайного рекламного ролика Тина вибрала обтягуючі темні легінси, чорний топік, та накинула на плечі завеликий шкіряний френч, а своє волосся нарешті зібрала в пучок.

Відзначимо, що відео є презентацією нової, весняної колекції взуття, і має назву "Сама собі свято". Головною ідеєю вже другої колаборації з відомим українським брендом "Kachorovska" стала одвічна тема любові до себе, що і вилилося в рекламний слоган.

У цю колекцію увійшли клатч в трьох різних відтінках (від "хакі" і жовтого, до попелясто-рожевого) і саме сабо. Відзначається, що ремінець сабо створений із застосуванням нових технологій, що дозволяють охоплювати будь-який підйом стопи, при цьому роблячи щиколотку витонченіше і тонше.

Також ще одним унікальною властивістю взуття цієї колаборації, є не має аналогів колодка, розроблена так, що носити каблуки стало необтяжливо і легко. Сам же цей елемент замовляли в самій статусній і найстарішій мануфактурі Італії.

Відзначимо, що "фоловери" уважно подивилися рекламний ролик, і не стали упускати можливість залишити коментарі, підкресливши, що Тіна, виглядає не тільки млосно і чарівно, але і ще й рішуче, жіночно, по при цьому впевнена в собі: "з цим макіяжем інша, босоніжки супер!", "Дуже красиво", " Ти-любов!"і "Тапули вроди зручні".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/tina_karol/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/tina_karol/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що пафосний Тіматі вирішив відкинути всіх учасниць російської версії "Холостяка", і спробувати щастя з Єгором Крідом.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що неабияк постаріла Таїсія Повалій вирішила позбутися від зморшок, але пластична операція їй не допомогла.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у Мережу потрапили фото Лесі Нікітюк, на яких можна розгледіти бюст, що явно збільшився.