Каменських знялася для реклами нового морозива

Популярна українська співачка, телеведуча та актриса Настя Каменських щодня публікує у своєму офіційному Instagram-аккаунті нові фото і відео, сподіваючись, що "фанати" відреагують, і звернуть увагу на її витончену та схудлу фігуру.

Відзначимо, що після того, як Каменських позбулася більш ніж 20 кілограмів своєї зайвої ваги, стиль її нарядів серйозно змінився. Зокрема, навіть під час знімання реклами або кліпів, красуня вважає за краще явити Себе світу в досить відвертих сукнях, без зайвої скромності демонструють її тонку талію і довгі ніжки.

Цього разу Настя Каменських, поділилася з "фоловерами" рекламним роликом, відзнятим спеціально для просування нового морозива"Каштан". Через те, що співачка стала рекламним обличчям відомого виробника охолоджених солодощів, то і в цьому відео ефектно залишає золотисту ванну з підталим морозивом, в такому ж дивовижному декольтованому золотому вбранні з нескромними вирізами.

За словами Каменських, ескімо знайшло нову вишукану форму, а вона вже в передчутті настання літа, через те, що сподівається балувати й себе цим чудовим смаком.

Такий розкішний та гламурний образ хоч і вийшов досить розкутим, але все ж привернув увагу коментаторів, які відзначили схожість відеоряду з рекламою знаменитих парфумерних брендів, але ніяк не морозива: "Реклама dior з Шарліз Терон "The gold is cold", а так так, ідея Нова;))", "Закос на Jadore рекламу", " Вау ! Яка гарна реклама " і " Як приємно дивитися. Так гармонійно все Запам'ятовується відразу Реклама прям зайшла, Настя розумничка".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/kamenskux/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/kamenskux/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що музичний продюсер Олексій Потапенко проміняв Каменських на Лесю Нікітюк.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Тіна Кароль "оскандалилася" на "живій презентації" нової пісні.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Леся Нікітюк нарешті збільшила собі бюст до пристойних розмірів.