Відома українська телеведуча Леся Нікітюк здивувала істотно виріс бюстом

На сучасному українському телебаченні існує величезна безліч форматів телепередач, в яких беруть участь різні знаменитості. На одній з таких передач, пародійному шоу "Ліпсінк баттл", взяла участь і відома українська телеведуча Леся Никитюк, яка вразила глядачів неймовірними формами. Про те, як це сталося, Леся розповіла у своєму профілі в Instagram.

Суть шоу полягає в тому, що зірки перевтілюються в інших іноземних виконавців, і наслідують їх рухам, виконуючи пісню під фонограму. Леся Нікітюк вибрала собі образ британської співачки Адель, відомої своїм красивим голосом і фігурою.

Нікітюк, при всіх достоїнствах її фігури, для повної схожості з британкою співачкою дечого не вистачало, а саме пишного бюсту. На щастя, з розвитком індустрії гриму, ця проблема легко вирішилася за допомогою силіконової накладних грудей. У ролику, який телеведуча опублікувала в соціальних мережах, вона залишилася явно задоволена своїми хоч і тимчасовими, але вражаючими формами.

Передплатників в коментарях захопило як перетворення Лесі, так і безпосередньо її виступ, після якого, варто відзначити, все обійшлося не без конфузів. Після того, як виступ закінчився, телеведуча почала розмовляти зі своїм конкурентом по шоу — Павлом Зібровим. Поки всі спілкувалися, вона сідала на стілець, але впала.

На щастя, Леся не отримала жодних травм і, вставши, навіть віджартувалася. Ведучий шоу "Ліпсінк баттл" Потап жартома припустив, що це дружина Зіброва Марина так наврочила конкурентку чоловіка.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що співачка Ірина Федишин в соціальних мережах ділиться подробицями свого життя з шанувальниками. Цього разу вона показала, яку кількість квітів їй дарують на концертах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катерина Осадча в мережі опублікувала знімок, на якому вона зображена зі своєю мамою і бабусею. Шанувальники здивувалися тому, наскільки схожі жінки.

Також "Hyser" писав, що співачка Ірина Федишин в Instagram похвалилася передплатникам тим, якого сніговика вона зліпила разом зі своїми синами.