У мережі розповіли, чому Алла Пугачова не дозволяє онукам називати себе бабусею.

До своїх років Алла Пугачова встигла не один раз стати бабусею. Крім того, що вона разом з Максимом Галкіним виховує своїх двох дітей лізу і Гаррі, вона також має і трьох онуків. Їх їй народила Крістіна Орбакайте. Старшому онукові Микиті Преснякову в травні виповниться 30 років. Він одружений і фанати сподіваються на те, що незабаром він також стане татом.

Середньому, Дені Байсарову, в цьому році виповниться 23, а внучка Клавдія на півтора року старша за своїх дядька і тітки. Як розповів сам Дені, що Алла Пугачова не хоче, щоб її називали бабусею. Тому що в очах Лізи і Гаррі вона хоче залишатися мамою.

Тому діти Орбакайте змушені її називати Аллою або Аллусей. Що стосується дідусів і бабусь, то у Лізи і Гаррі їх немає. Тому що батьки співачки і коміка давно померли.

Але це не заважає Близнюкам рости у великій любові і турботі. Тим більше, що сімейного спілкування вони явно отримують вдосталь. Бо мають численних племінників і тіток.

Та й Алла з Максимом досить часто проводять з ними час. Максим часто показує кумедні відео і фото на своїй сторінці в соціальній мережі, головними героями яких стають якраз Ліза і Гаррі. Варто сказати, що діти ростуть вельми тямущими і вже вибирають ті напрямки, якими хочуть в майбутньому займатися.

Втім, онуки Пугачової теж не засмучені таким станом справ.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак приміряла образ персонажа" матриці", чоловіки в захваті від латексу і шкіри.

Також писали, що Тіна Кароль поспішила з перфомансом, випадково засвітивши пікантні частини свого тіла.

Нагадаємо, що Валерій Леонтьєв зізнався в романтичних почуттях до Алли Пугачової.