Співачка Ірина Білик опинилася в непростій життєвій ситуації – про що повідала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість знаходиться на відпочинку в Єгипті і під час вечірньої прогулянки, доля звела її з людиною, який коли був їй близький.

Артистка пояснила: "Несподівано зустріла свого колишнього з його супутницею, але ми не подали виду, що знаємо один одного. Трохи пізніше отримала смс - "Чудово виглядаєш, зустрінемося на каві?».

Ірина Білик поцікавилася у фоловерів, як би вони вчинили в такій ситуації, і отримала масу вичерпних відповідей. В якості ілюстрації до свого послання вокалістка опублікувала фото в стильному вбранні на тлі мальовничого курортного пейзажу.

Називати ім'я того, хто розбурхав її свідомість і порушив спокій – зірка не стала, але уважні користувачі соцмереж прийшли до висновку, що це не один з найяскравіших чоловіків в житті вокалістки – Діма Коляденко, оскільки він знаходиться в Києві.

Як відомо, на даний момент Ірина Білик перебуває у шлюбі з хореографом і режисером Асланом Ахмадовим і народила йому сина Табріза. Всього естрадна Діва була заміжня тричі і завжди мала багатомільйонну армію шанувальників.

Ірина Білик з чоловіком Асланом Ахмадовим. Фото: Instagram

Ірина Білик з сином Табризом. Фото: Instagram

Крім того, у Ірини Білик є старший син-Гліб, якому в червні минулого року виповнилося 21 рік:

Гліб-син Ірини Білик. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак вбила наповал стильним шкіряним вбранням.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють обурливу поведінку Ксенії Собчак.

Нагадуємо, що Наташа Корольова позувала в банному халаті на Мальдівах і ошелешила шанувальників особистим визнанням.