Буквально днями шанувальники популярної української телеведучої Лесі Никитюк побачили її в абсолютно несподіваному образі. Білява струнка красуня помітно "додала" у вазі і підкорила фанатів пишними формами.

Варто відзначити, що зовнішні метаморфози із зіркою проектів «ЛеМаршрутка» і «Орел і Решка» пов'язані не з тим, що вона вечорами часто прогулюється до холодильника, а з її участю в новому шоу «Ліпсінк баттл».

За умовами проекту відомі артисти приміряють на себе образи знаменитих колег по шоу-бізнесовому цеху, а глядачі вирішують, хто з них краще за всіх впорався з цим завданням. Так, в одному з нових випусків Леся Нікітюк перевтілилася в естрадну Діву Адель і» виконала " її хіт Hello.

Для максимальної ефектності образу, з легкої руки стилістів і гримерів, бюст Лесі Нікітюк «збільшився» до вражаючих розмірів. А потім в Instagram телезірка показала, як саме виглядали її імпланти.

У коментарях до посту думки фоловерів розділилися: одні-хвалили артистку, інші-критикували і говорили про те, що їй не варто експериментувати над собою:

Не обійшлося і без питань на тему особистого життя знаменитості. А все тому, що в кінці її виступу на сцену піднявся чоловік, який нібито зробив пропозицію руки і серця леді Ле. Втім, поки ніяких офіційних коментарів про своє заміжжя артистка не робила.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк знялася в кліпі Насті Каменських і викликала захват соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк підкорила фанатів зухвалим образом і похвалилася фігурою в рваних джинсах.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк одягла оригінальні колготки під ультракороткий наряд і зірвала шквал захоплених компліментів.