Телеведуча Анфіса Чехова розповіла передплатникам свого мікроблогу, як проводить час без свого єдиного сина Соломона.

Зірка пояснила, що під час тренувань свого чада, вона не спостерігає за його вміннями, а приділяє час собі. "Привезла сина на змагання з карате. А батьків в зал не пускають через вірус🤷♀️».

За словами знаменитості, щоб не стояти біля спортивного залу в очікуванні спадкоємця, вона вирішила насолодитися гастрономічними ласощами:"І поки, мій Брюс Лі хоробро бореться, коротаю час в ресторанчику😬".

У коментарях до посту фоловери оцінили привабливий зовнішній артистки і її материнські якості:

Сина Соломона Анфіса Чехова народила будучи в шлюбі з актором Гурамом Баблішвілі. Після розлучення зіркових батьків, хлопчик живе з матір'ю, але часто бачиться з батьком і літає до своїх родичів до Грузії.

Зараз екс-коханий Анфіси Чехової готується стати батьком вдруге - його нова обраниця на ім'я Юлія вагітна. А ось про особисте життя відомої телеведучої-відомо дуже мало, оскільки вона вважає за краще приховувати те, що відбувається на її особистому фронті.

Після розставання з велелюбним артистом Анфіса Чехова цілком присвятила собі кар'єрі і розвитку власного бренду одягу, а ось в нових відносинах помічена не була. Втім, в шоу-бізнесовому закуліссі шепочуться про те, що у знаменитості все ж є бойфренд.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова здивувала шанувальників сміливим образом.

Також наш портал розповів про те, що Анфіса Чехова підкорила фанатів яскравою зовнішністю і спровокувала бурхливі обговорення в соцмережі.

Нагадуємо, що Анфіса Чехова була помічена в компанії відомого російського музиканта.