Відома українська телеведуча Василина Фролова виставила цікаве фото.

Не так давно знаменитість вперше стала мамою і тепер на регулярній основі ділиться милими кадрами з сином - Родіоном. Цього разу 43-річна Фролова вирішила порівняти себе до і після пологів, тому сфотографувалася з округлим животом і з малюком на руках. В результаті вийшов вельми оригінальний фотоколаж.


Сфотографувалася вона у себе вдома. Перед камерою на обох фото телеведуча постала перед дзеркалом в яскравому піжамному костюмі з картатим принтом. При цьому Василина зібрала волосся в акуратний пучок і мило посміхається в кадрі.

Макіяж на обличчі Фролової відсутній, оскільки вона цінує свою натуральну красу. Також на одному кадрі у телеведучої можна розглянути великий вагітний живіт, а вже на другому зірка зображена з малюком на руках.


Користувачі залишилися в захваті від такого порівняння і відзначили у своїх коментарях під постом, що у Василини вельми високий малюк. Знаменитість ж буквально завалили компліментами.


Раніше "Hyser" писав про те, що Дарина Квіткова розповіла про проблеми на 26 тижні вагітності. За словами моделі, у неї трапляються "напади сміху", від яких її чоловік Микита в шоці.

Також наш портал повідомляв, що грайлива Тіна Кароль показала неймовірну гру кольорів і приголомшила фанатів відмінною новиною.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала зухвалий фокус, скинувши халат. Співачка не втомлюється дивувати своїх фанатів своїм розкішним тілом.