Співачка і дружина продюсера Йосипа Пригожина Валерія поділилася з передплатниками свого мікроблогу новим постом.

Зірка розповіла про те, як проводить час на відпочинку в компанії чоловіка, а також сина Арсенія Шульгіна і його коханої ліани. До слова, не так давно їх невістка народила дочку, і тепер зіркова бабуся насолоджується новим періодом у своєму житті.

Але при цьому, виконавиця не забуває стежити за собою: активно займається спортом і дотримується певного режиму харчування.

"У мене найулюбленіша програма "Веган плюс риба". За 30 днів схудла на 3кг (для мене це дуже багато, але попереду ще 2), зате тепер знову можна спокійно фотографуватися на пляжі 😂 😂" - з натхненням заявила вона.

На доказ своїх слів, знаменита блондинка розмістила фото в стильному купальнику і викликала бурхливу реакцію передплатників свого мікроблогу. Фолловери не скупилися на похвалу і компліменти, в тому числі, стримати захоплення не зуміли і колеги Валерії по шоу-бізнесовому цеху-телеведуча Юлія Барановська і адвокат Іда Достман:

Але не обійшлося і без критики від " диванних експертів":

До цього Валерія показувала, як прогулюється з новонародженою онукою і приймає сонячні ванни. До слова, головним оператором, всюди супроводжуючим Виконавцю є її чоловік - Йосип Пригожин:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова і Сергій Глушко полетіли на відпочинок на Мальдівах.

Також наш портал розповів про те, що Надія Бабкіна здивувала шанувальників сміливим визнанням.

Нагадуємо, що внучка Людмили Гурченко була помічена в компанії відомого російського шоумена.