Популярна російська співачка Катя Лель, відома не тільки вокальними здібностями, а й «особливим» ставленням до інопланетян.

Свого часу вона заявила, що була викрадена НЛО і в підсумку позбулася зубів. Це сталося близько 30 років тому. Побоюючись насмішок, виконавиця хіта "Джага-Джага" не ділилася подробицями спілкування з позаземними цивілізаціями.

Зараз міркуваннями на цю тему вона ділиться куди охочіше і в одній з нових публікацій вона розповіла, що думає про подальшу долю планети. "Як же я мрію, щоб вже швидше, нарешті, вищі сили світла навели порядок на нашій землі і прибрали все непотрібне сміття, яке не дає людям жити в здоров'ї , спокої і доброти!!! 🙏 🏻 ✨ 😇 "- заявила виконавиця.

На думку зірки, до тих пір, поки людство не звернутися за допомогою до позаземних цивілізацій - ні про яку гармонію не може бути й мови: "👽 Без нашої участі вони не мають право нам допомагати, такий космічний закон! Робимо усвідомлений вибір у бік любові і доброти! ☀️🌷".

У коментарях до посту фоловери оцінили послання Каті Лель і на деякі з зауважень артистка відповіла особисто:

До слова, артистка щиро вірить в існування інопланетян. Наприклад, під час одного з візитів на програму до скандального журналіста Андрія Малахова здивувала аудиторію відвертим визнанням:

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова і Тарзан вирушили відпочивати на Мальдіви і обурилися високими цінами.

Також наш портал розповів про те, що Анна Седокова пояснила, чому оголосила голодування.

Нагадуємо, що Надія Бабкіна ошелешила шанувальників розповіддю про стосунки з сином і невісткою.