Дружина відомого телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла про те, як протікає її вагітність. За словами коханої шоумена, вона практично не зіткнулася з проблемами, про які часто говорять майбутні мами.

Знаменита блондинка пояснила: "Я відчуваю себе прекрасно, висипаюся(чесно кажучи, з подушкою для вагітних взагалі не розлучаюся😅), намагаюся обов'язково робити зарядку і масаж".

Також, за словами Даші Квіткової, у неї трапляються " напади сміху", які часом вводять в ступор її коханого:"я ніколи в житті так багато не сміялася, Ааж залівааааюсь сміхом😹 Микита іноді в шоці)".

Розповіла дівчина і про те, що їй часто сняться сни - яскраві, барвисті і кілька лякають. І це при тому, що вона намагається бути максимально позитивною і не допускає сумні думки в голову. Даша Квіткова зазначила, що для її положення такі сновидіння - це нормально: "сни завжди різні, але 90% — це тривожні або страшні. Сниться все дуже крипове, хоча я навіть про погане не думаю".

Свої роздуми вона ілюструвала знімками в стильному вбранні на тлі міського пейзажу.

Висловлювання дружини Микити Добриніна викликали бурхливу реакцію у гостей її аккаунта:

Даша Квіткова і Микита Добринін чекають сина. Зіркові батьки з трепетом отностятся до майбутнього малюка. Телеведучий нещодавно відвіз дружину в заміський комплекс під Києвом, де вони зуміли насолодитися спокоєм і відволіктися від щоденної суєти і хейта.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Седокова ошелешила шанувальників важливою заявою.

Також наш портал розповів про те, що відома українська телеведуча привітала маму з 70-річчям.

Нагадуємо, що Тіна Кароль підкорила фанатів яскравим образом і зірвала шквал захоплених компліментів.