Популярна російська виконавиця Надія Бабкіна опублікувала на сторінці свого мікроблогу вітальний пост, адресований коханому онукові. Артистка звернулася до онука Георгія з теплими словами з нагоди дня народження.

Співачка зазначила: "Він з'явився на світ напередодні мого ювілею, 18 березня 2010-го року. Тепер ми по черзі відзначаємо наші дні народження. До речі, ім'я онукові я придумала сама".

Артистка розповіла, що ще до його появи на світ, вона просила сина і невістку назвати малюка Георгієм. Однак майбутні батьки не планували йти у неї на поводу і вибрали інше ім'я – Степан.

Коли онук вже народився, а невістка була в пологовому будинку, син Надії Бабкіної з радістю повідомив, що хлопчика все ж назвали Георгієм. "Тут вже я не витримала і розридалася від щастя» - поділилася естрадна «Козачка». В якості ілюстрації до посту виконавиця використовувала спільне фото з онуком:

У коментарях до посту фоловери приєдналися до привітань на адресу спадкоємця зоряного сімейства:

Також користувачі соцмереж не забули відзначити, що Надія Бабкіна виглядає дуже привабливо для свого віку. До слова, завтра, 19 березня зірці виповниться 71 рік.

Щоб боротися з віковими змінами обличчя, артистка регулярно відвідує пластичних хірургів і фахівців б'юті-сфери. Крім того, вона любить експериментувати над стилем і вражає шанувальників свого таланту вмінням підкреслювати достоїнства і приховувати недоліки своєї фігури.

Раніше "Hyser" писав про те, що Регіна Тодоренко порівняла шоу "Холостяк" з "оглядинами".

Також наш портал розповів про те, що Настя Івлєєва показала шанувальникам спокусливий образ і похвалилася ідеальною фігурою.

Нагадуємо, що Микита Добринін розповів про те, який подарунок приготував майбутній дитині.