Скандальна зірка російського балету Анастасія Волочкова здивувала шанувальників черговим провокаційним фото. Зірка готується до виступу в рамках вистави «Балерина в задзеркаллі цирку» і невпинно віщає про те, як їй вдається тримати себе у формі.

Прима не раз говорила про те, що дотримується особливої дієти і виключила зі свого раціону багато продуктів. Танцівниця віддає перевагу вареним яйцям, листю салату і супу «том ян», який для неї дбайливо готує Домробітниця Лола.

Періодично Анастасія Волочкова хвалиться своєю фізичною формою і постає в кадрі в нижній білизні. А щоб не читати негативні коментарі на свою адресу, вона завбачливо обмежує функцію коментування власних публікацій.

До слова, як правило, колючі відгуки фоловерів пов'язані з насиченим особистим життям «королеви шпагатів». Артистка запевняє аудиторію, що у неї є бойфренд, але при цьому ніколи не показує їх спільні фото. А якщо і постить загальні кадри, то показує його лише фрагментарно. Під час відпочинку на Мальдівах Анастасія Волочкова зізналася, що її залицяльника звуть Олег.

Днями, за словами зірки, її обранець відзначав день Народження і вона влаштувала романтичний вечір з оригінальним святковим меню. Але більшість користувачів соцмереж і навіть деякі з її колег по шоу-бізнесовому цеху переконані, що вона придумала "коханого", а тому і приховує його від сторонніх очей.

Більш того, одного разу одіозний журналіст Отар Кушанашвілі заявив, що Анастасія Волочкова видає за залицяльників доставщиків їжі, кур'єрів і вантажників, які випадково опиняються в її підмосковному розкішному особняку.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова обурила шанувальників фотосесією в лазні.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова одягла провокаційне вбрання і здивувала позою.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють трагічні події в житті Анастасії Волочкової.