Анастасія Волочкова порадувала передплатників свого мікроблогу знімком, зробленим під час святкування дня народження коханої людини.

Зірка з натхненням повідомила про те, що влаштувала застілля з нагоди важливої дати для її бойфренда і не забула похвалитися романтичною обстановкою. Так, прима розмістила фото, на якому вже традиційно не показала, як виглядає чоловік, який завоював її серце.

Анастасія Волочкова давно практикує подібний спосіб маскування особистого життя від цікавих фанатів. У кадрі вона постала в рожевій футболці з принтом і білих шортах. Волосся-зав'язані в хвіст на потилиці, на обличчі – вираз вселенської пристрасті.

Що стосується святкового столу, то зірка не стала дивувати іменинника розкішними стравами і обмежилася максимально простим меню, що складається з картоплі і маринованих огірків:

До цього танцівниця показала коханого в повний зріст, але, щоб не розсекретити себе він сховався за спиною обраниці.

До слова, в одному з фан-акаунтів, присвячених «королеві шпагатів», шанувальники провели порівняльну характеристику її постів за кілька років і прийшли до висновку, що артистка явно чогось недоговорює або просто плутається в женихах...

Варто відзначити, що Анастасія Волочкова вже який місяць намагається переконати публіку в тому, що щаслива у відносинах з впливовим і багатим чоловіком. Потім вона заявила, що пережила розставання з коханим. Але, як з'ясувалося днями, артистка знову зійшлася з обранцем, якого нібито звуть Олег.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова постала в дивному вбранні під час прибирання в лазні.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова була помічена в несподіваній компанії і зробила особисте визнання.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова розповіла про трагічні події у своєму житті.