Представники сучасного шоу-бізнесу роблять все можливе, щоб дивувати і епатувати публіку. Так, на сторінці популярного українського телеведучого Григорія Решетника з'явився фрагмент його виступу в новому шоу Зоряних пародій "Ліпсінк батл".

Шоумен приміряв на себе образ знаменитої поп-діви Наталії Могилевської і з'явився на сцені в розкішному блискучому платті. Артист одягнув взуття на підборах і перуку, а для максимальної ефектності свого номера спробував слідувати сценічній манері співачки. В який момент він навіть приліг на сцені і зобразив ногами акробатичний етюд.

Варто відзначити, що телеведучі проекту-Тіна Кароль і Потап були збентежені тим, що відбувається. Вони то підспівували і пританцьовували під хіт "Я завелася" , то закривали обличчя руками…

Сам артист подякував усім за підтримку: "Спасибі, дорогі мої, за ваші коментарі та відгуки - вони надихають і ще раз доводять, що варто експериментувати і час виходити зі звичної зони комфорту🌟".

У коментарях до посту шанувальники оцінили старання Григорія Решетника компліментами:

До слова, в ефірі другого випуску феєричного шоу Зоряних пародій "Ліпсінк батл" фіналісти Григорій Решетник, Євген Клопотенко та Олена Кравець взяли участь у Супербатлі. Всі вони продемонстрували свої танцювальні вміння під пісню Наталії Могилевської і викликали бурхливу реакцію глядачів у залі і по той бік екранів ТБ.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль здивувала шанувальників важливою заявою про свою музичну творчість.

Також наш портал розповів про те, що Микита Добринін похвалився оригінальним подарунком для майбутнього сина.

Нагадуємо, що Настя Каменських показала фанатам оригінальний фокус і викликала бурхливу реакцію соцмереж.