Дружина Сергія Бабкіна все ж заговорила про патологічну невірність свого чоловіка

Про те, в який момент Сніжану Бабкіну відвідали думки про зради музиканта, вона сама розповіла в ексклюзивному інтерв'ю для програми "Життя відомих людей".

Нагадаємо, що вперше про те, що Сергій Бабкін не замислюється про свій сімейний стан, і частенько зраджує Сніжані на гастролях, стало відомо ще влітку минулого року. Саме тоді виконавець в цьому і зізнався. Однак, пізніше стало відомо, що випадок цей далеко не перший, і, мабуть, не останній.

За словами дружини музиканта, виявилося, що за останні 3 роки, у Сергія Бабкіна було дуже багато різних контактів, а дізналася вона про це магічним способом. Одного разу їй просто приснилася полку, на якій серед незліченних рядів ляльок на першому плані стояв Сережа, і зовсім без одягу, а полки тягнулися в нескінченність - їм не було кінця і краю. Усвідомивши містичний натяк, Сніжана прямо запитала у Сергія, про зради, але у відповідь отримала лаконічне визнання тільки про одну, й ту платну зустріч, з дівчиною низької соціальної відповідальності.

Сергій і Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/babkin_official/
Сергій і Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/babkin_official/
Сергій і Сніжана Бабкіни. Фото: instagram.com/babkin_official/

Втім, Сніжана проявила наполегливість, і натиснула на артиста, заявивши, що знає про велику кількість жінок в його житті, крім її самої. У підсумку Сергій, повіривши в блеф, все ж зізнався, що за останні кілька років у нього було більше сотні жінок. Природно, що Сніжана не побажала залишатися з таким ловеласом, і вирішила розлучитися. Але Сергій, натиснувши на слабке місце дружини, записав зворушливу і ліричну пісню, в якій попросив вибачення, і підкреслив неможливість свого існування без Сніжани.

Відзначимо, що з цього моменту, дружина Бабкіна завжди супроводжує Сергія, куди б він не відправився, будь то гастролі, знімання будь-якого шоу, поїздка за кордон або лікування.

А сам кліп-вибачення, ви можете подивитися трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Анна Семенович підтягнула груди. Але не у хірурга, а в графічному редакторі.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Анфіса Чехова не дотримується ПДР, і навіть за кермом сидить в Instagram.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що стрункі ніжки Лесі Нікітюк хтось обсипав поцілунками.