Вєрка Сердючка здивувала своїми довжелезними ногами

Популярний співак, актор, композитор, комік і просто шоумен Андрій Данилко, набагато більш відомий як Вєрка Сердючка, не так давно став ведучим одного з "зіркових" випусків тревел-шоу "Орел і Решка". І буквально кілька годин тому, 17 березня, в Instagram-акаунті з'явилося публікація з розкішної яхти, мабуть, і зроблена під час тих самих іспанського знімання проєкту.

Відзначимо, що Сердючка потрапила в кадр разом зі своєю "мамою", яку виконує актриса театру і кіно Інна Білокінь. Різниця в довжині ніг, безумовно, вражає.

Втім, знаменита парочка в іншому вирішила не виділятися, і постала практично в однакових "прикидах": костюмчиках світло-лілового відтінку, білосніжних колготках, і начищених до сліпучого блиску туфельках. Образ же Сердючка доповнила незмінно величезною срібною зіркою на голові, а сонцезахисні ретро-окуляри, схоже, приховують те, що насправді актор думає про своє вбрання і навколишні обставини. "Мама", однак, вирішила не виділятися на тлі "доці", і накинула на себе надмірно скромну хустинку, демонстративно відвернувшись до оператора.

Нагадаємо, що Інна Білоконь і Андрій Данилко повинні брати участь у зніманні нового сезону "Орла і Решки", на півночі Іспанії, в Барселоні, про що і свідчить геомітка.

Цілком природно, що шанувальники не втрималися, і стали активно коментувати знімок, який набрав за кілька годин більше 20 000 "лайків". Дехто також звернув увагу не тільки на стрункі ніжки Сердючки, і потурбувався, що вбрання-то не по погоді: "Андрій, жарко напевно", "Андрюха вату підклав в туфлі?) "або" бажаю добре відпочити, ну і попрацювати".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/v_serduchka/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/v_serduchka/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що одіозна Анастасія Волочкова показала, чим годує і поїть свого невимогливого обранця.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Андрій Данилко змусив Олю Полякову бігати в непристойному вигляді на зніманні детектив-шоу "Маска".

А до цього "Hyser" розповідав про те, що літній Юрій Шатунов зважився пройти вакцинацію від коронавірусної інфекції.