У мережі продовжують обговорювати ювілей Максима Галкіна. Ігор Ніколаєв опублікував нове відео з торжества, показавши, як повеселився разом з колегами.

Як ми вже писали, днями Максим Галкін відзначив свій 45-річний день народження. Незважаючи на пандемію коронавірусу, шоумен відгуляв свій ювілей з розмахом. На торжестві гумориста були помічені багато зірок російського шоу-бізнесу на чолі з Аллою Пугачовою. Також день народження Галкіна відвідали співачка Валерія з чоловіком Йосипом Пригожиним, Крістіна Орбакайте, Ігор Ніколаєв, співачка Жасмин, Олександр Ревва, Ігор Крутой, Микола Басков і багато інших. Відзначимо, що зірки знехтували правилом карантину і відмовилися від використання захисних масок. Здається, новий спалах коронавірусу в російському шоу-бізнесі не за горами.

Російський шоу-біз весело повеселився на святі. Новим відео з торжества поділився у своєму мікроблозі Ігор Ніколаєв.

"Ех, який був вечір! Максим, спасибі! Ти не залишив без уваги і без теплих слів жодного з твоїх чудових гостей, кожен був тобою обласканий і відчував себе в центрі уваги! Будь щасливий завжди!» - підписав відеоролик музикант.

У кадрі відображено, як зіркові гості свята - сам Ніколаєв, Пугачова, Басков, Крутой, Валерія, - разом з іменинником співають і танцюють на сцені. Схоже, вони весело провели час.

Як повідомлялося раніше, у Мережу потрапило відео пристрасного поцілунку Алли Пугачової і Максима Галкіна. Є ще порох в порохівницях!

Hyser також писав, що Ігор Ніколаєв розповів про свою дивну дружбу з Леонідом Агутіним. Що не так у відносинах між артистами?