Одна з найпопулярніших представниць сучасного шоу-бізнесу Віра Брежнєва порадувала шанувальників оригінальним відеороликом, записаним під час поїздки в автомобілі.

Зірка похвалилася музичною імпровізацією в дуеті з чоловіком і іменитим продюсером Костянтином Меладзе. Артистка і її коханий виконали фрагмент пісні "Рожевий дим", яка буквально днями була запущена в ротації і презентована широкій аудиторії.

Той факт, що чоловік Віри Брежнєвої заспівав чоловічу партію дуже здивував і одночасно порадував фанатів, оскільки він нечасто радує аудиторії своїм вокалом.

Гості сторінки екс-учасниці "золотого" складу групи "ВІА Гра" оцінили її творчі старання компліментами і привітали з прем'єрою чергового хіта:

До слова, цим відеороликом Віра Брежнєва не тільки довела, що вони з чоловіком на одній хвилі, але і спростувала чутки про їх розлучення. Не так давно на інтернет-просторах шепотілися про те, що зоряне подружжя знаходиться на межі розпаду і крах їх сімейної ідилії – неминучий. Але артистка показала злостивцям, що в її житті – все в порядку.

На відео-платформі YouTube Пісня "Рожевий дим" за кілька днів з моменту презентації набрала близько півмільйона переглядів:

При цьому багато слухачів припустили, що Костянтин Меладзе таким чином вирішив посприяти популярності дружини:

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Віри Брежнєвої похвалилася ідеальною фігурою в купальнику.

Також наш портал розповів про те, що Альбіна Джанабаєва показала зворушливе сімейне відео.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва викликала бурхливу реакцію соцмереж, показавши, як виглядає її мама.