Леся Нікітюк здивувала кардинальною зміною зовнішності

Відома українська телеведуча Леся Никитюк активно веде свою сторінку в соцмережах і із завидною регулярністю ділиться новими кадрами з життя і роботи. На цей раз знаменитість здивувала кардинальною зміною зовнішності. Шанувальники знайшли схожість з іншими зірками українського шоу-бізнесу. Відповідним знімком телеведуча поділилася на своїй сторінці в instagram.

Леся Нікітюк володіє яскравою зовнішністю і стрункою фігурою, але при цьому активно користується послугами візажистів. Так, цього разу телеведуча похвалилася новим мейкапом.

"Ніс і губи зробила сама, ну а волосся довіряю професіоналам", - написала Нікітюк.

На фото телеведуча позує в елегантній сукні з відкритими плечима. На шиї кілька ланцюжків і намиста. Варто відзначити, що "маневрів" з обличчям Нікітюк змінилася до невпізнання. Шанувальники виявили схожість телеведучої з іншими зірками українського шоу-бізнесу, зокрема травесті-діви Монро і Таїсії Повалій. Варто відзначити, що нова зовнішність Нікітюк сподобалася багатьом фанатам, проте знайшлися і ті, які не оцінили.

"І стала схожа на травесті Монро", "Що ти з собою зробила !?", "Леся дуже хороша, але на цій фото схожа на дуже хорошу Монро)))", "шикарна жінка 🌺 Іноді я не розумію що ви говорите! Але це не важливо!! Передається колосальний позитив", "Не відрізниш ... Повалій і компанія, все на одну особу)))))", "Неее((( схожа на Повалій, але волосся клас", "Леся, ви стаєте схожі на Таїсію Повалій, не перестарайтеся. Ви мені раніше дуже подобалися, а зараз.... Вибачте", "якщо краса врятує світ, то ти точно супергероїня", "Вааау", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали топ українських зірок без макіяжу.

Також наш портал інформував, що Маша Єфросиніна показала, як відпочила в Мексиці.

Нагадаємо, що Софія Ротару показала, як змінилася за час карантину.