Відомий російський співак Михайло Шуфутинський не так давно перехворів коронавірусною інфекцією.

"Я був на одному заході, мабуть, там заразився. Там був весь шоу-бізнес, і багато захворіли", - пояснив Шуфутинський.

Він страждав від високої температури, кашлю і загальної слабкості, зрештою співак отримав і пневмонію – типового супутника коронавірусу.

Після хвороби він став рідше з'являтися на світських заходах, повідомляють російські ЗМІ. Це пов'язано з тим, що він швидко втомлюється, і крім того, після хвороби з'явилася особливість: він став накульгувати.

Крім того, за час хвороби він схуд на 6 кілограмів, а його легені лікарям вдалося насилу врятувати - занадто сильно вразила інфекція.

Лікарі розводять руками і не можуть нічого сказати, але регулярно обстежують артиста. Сам же Шуфутинський проходить різні реабілітаційні процедури і впевнений, що вже зовсім скоро від наслідків коронавірусу не залишиться і сліду.

Він активно готується знову повернутися до гастрольної діяльності, і вже на початку вересня його шанувальників чекають концерти в різних російських містах.

Поруч з ним знаходиться його улюблена жінка-танцівниця Світлана Уразова, яка молодша Шуфутинського на 30 років. "Кожен наш день починається з поцілунку,-каже якось щасливий Михайло Захарович. - Я прокидаюся вранці і питаю у дружини: "ти не хочеш мене поцілувати?"Вона відповідає:" Звичайно, хочу!"- і цілує. Ось у чому наш секрет щасливого життя. Мені взагалі подобаються жінки покірні, тому що я сам з характером".

Раніше Hyser писав про те, що у мережі з'явилися рідкісні кадри, зроблені під час застілля Ігоря Ніколаєва і Михайла Шуфутинського.

Також Hyser повідомляв, що Михайло Шуфутинський опублікував раритетний знімок з молодим Ігорем Ніколаєвим.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися рідкісні кадри батька Михайла Шуфутинського.