"Одеська Барбі" Валерія Лук'янова розповіла, як її ображали в шкільні роки через її красу. Також дівчина показала своє шкільне фото і відповіла на звинувачення у фотошопі.

Кілька днів тому Валерія Лук'янова, відома в Мережі як «одеська Барбі», опублікувала в особистому мікроблозі своє дитяче фото. На знімку 7-річна Лера зображена разом зі своєю шкільною подругою Катею. Уважно розглянувши фото, фоловери Лук'янової прийшли до висновку, що знімок оброблений в Фотошопі. Хейтери звинуватили красуню, що вона відретушувала фото, зробивши себе більш привабливою, а подругу – більш некрасивою.

На це звинувачення Валерія не змогла змовчати. По-перше, вона заступилася за подругу, зазначивши, що Катя – прекрасна людина, а всім хейтерам далеко до неї. По-друге, Лук'янова розповіла, що з дитинства була дуже красивою дитиною, але до 15 років не помічала своєї краси. А ось вчителі, за словами Валерії, не тільки бачили її красу, а й заздрили їй. Дівчину часто відправляли вмитися посеред уроку, оскільки вважали, що вона фарбує губи, брови і вії. Однак вмивання не приносили результату.

"Пам'ятаю, мене вчителі водили серед уроків вмиватися, нібито на їхню думку я фарбувала губи, вії та брови! Кожен раз це нічого не змінювало. Так і чую фразу: "Лук'янова, йди вмиватися! У школі не можна фарбується!". Ось так навіть старі вчителі заздрили ангельської красі дитини, здавалося б, дорослі люди!» ,- зазначила Лук'янова.

Щоб спростувати звинувачення у фотошопі, Валерія записала відео, в якому показала свої дитячі знімки без ретуші.

Зазначимо, що «Одеську Барбі» часто звинувачують у численних операціях. Однак Валерія стверджує, що зробила собі тільки груди, а риси її обличчя – справа рук природи.

Як повідомлялося раніше, Лариса Доліна впала на підлогу в образі Барбі. Що сталося зі співачкою?

Hyser також писав, що Ігор Ніколаєв став лялькою Барбі для своєї дочки. Музиканта не впізнати!