Схоже, син Максима Галкіна і Алли Пугачової Гаррі вже визначився зі своєю майбутньою професією. Шоумен показав, як його спадкоємець читає реп.

Коли у Алли Пугачової і Максима Галкіна народилися діти – двійнята Ліза і Гаррі – ніхто не сумнівався, що малюкам уготована дорога на сцену. Однак зіркові батьки не поспішали віддавати своїх дітей в жорстокий світ шоу-бізнесу. Хоча, варто визнати, Алла і Максим всіляко заохочували творчий розвиток Лізи і Гаррі. У будинку Пугачової і Галкіна є концертний зал, в якому Ліза і Гаррі ставлять імпровізовані вистави і організовують концерти для своїх батьків. Крім того, на різні свята зоряні спадкоємці розучують пісні і вірші, які декламують з виразом. Беруть участь Ліза і Гаррі також в модних показах відомих російських дизайнерів. А ось в дитячі талант-шоу Примадонна і її чоловік приводити своїх дітей не поспішають, щоб не вийшло конфузу, як з дочкою Алсу. Однак, схоже, незабаром на одного артиста в зоряному сімействі стане більше.

Галкін показав у своєму мікроблозі, як його син Гаррі читає реп. Крім того, Гаррі дав пораду всім реперам-пити більше води.

«Щоб стати репером, треба пити багато води, - говорить на відео Гаррі. - Тому що вода складається зі слини, а слиною вже співаєш реп».

"Я передам всім реперам Росії", - пообіцяв сину Галкін.

"Всім реперам Росії! Порада від Гаррі!",- підписав ролик Максим.

Пораду від Гаррі оцінили зіркові друзі Галкіна, серед яких виявилися Юлія Ковальчук, Микола Басков і Нателла Крапівіна.

Як вважаєте, Гаррі стане зіркою? Або на зоряному спадкоємці "природа відпочила"?

Як повідомлялося раніше, Алла Пугачова заявила, що один Максим – добре, а два – краще. Невже Галкін не справляється?

Hyser також писав, що в саду Алли Пугачової і Максима Галкіна виявлені огидні створення. Подивіться, вони ж просто кишать!