Наталя Могилевська зізналася шанувальникам, що її кар'єра під загрозою. Зірка може облисіти через схуднення.

Як ми писали раніше, Наталія Могилевська вирішила позбутися 10 зайвих кілограмів. Артистка сіла на дієту і зайнялася спортом за програмою, розробленою для неї зірковим тренером Анітою Луценко.

З Анітою Наталя посперечалася, що до 26 червня скине 4 кілограми. Якщо їй це не вдасться, артистка обіцяла поголитися наголо.

Вчора Могилевська підвела проміжні підсумки свого схуднення. За два тижні виконавиці вдалося скинути 2,1 кілограма. Тепер її вага становить 74,5 кілограма. Однак за статистикою, наступні два кілограми Скинути важче, ніж перші два. Тому Могилевська прийшла у відчай.

У сторіс свого мікроблогу Наталя зізналася, що зовсім не хоче голитися наголо, адже це поставить під загрозу її кар'єру.

"Я ТАК НЕ ХОЧУ ГОЛИТИСЯ НАЛИС. Це кінець моїй кар'єрі, це кінець всьому!!"- емоційно висловилася Могилевська.

Відзначимо, що багато зарубіжних зірок заради ролей в кіно або заради інших цілей голилися наголо і на цьому їх кар'єра на закінчувалася. Серед тих, хто ризикнув показати оточуючим форму свого черепа Брітні Спірс, Демі Мур, Шарліз Терон, Кейт Бланшетт, Наталі Портман, Синтія Ніксон, Енн Хетеуей, Сігурні Уівер, Крістен Стюарт, Кара Делевінь, Юлія Висоцька, Марія Кожевнікова, Катерина Вілкова, Яніна Соколова та інші.

Так що, цілком ймовірно, що, навіть якщо Могилевська програє суперечку, завершення кар'єри їй не загрожує. Плюс, завжди можна скористатися перукою. Втім, фанати підтримують зірку морально, щоб у неї вистачило сил виграти суперечку, позбутися зайвих кілограмів і залишитися при свєму волоссі.

Як повідомлялося раніше, Наталя Могилевська здивувала першими результатами свого схуднення. Як зараз виглядає виконавиця?

Hyser також писав, що Наталя Могилевська показала обличчя без макіяжу і заговорила про заміжжя. Артистка здивувала фанатів.