Українська співачка Ірина Білик прокоментувала можливість її чергового шлюбу.

Багато шанувальників з нетерпінням чекають того, що Ірина Білик знову вийде заміж. Хоча вона вже не раз ходила під вінець. У неї також є два сини. Українська співачка Ірина Білик 13 червня в Instagram Stories, відповідаючи на питання передплатників, в тому числі на питання про своє можливе наступне заміжжя.

"Заміж ще підете?"- поцікавилися у співачки фоловери.

"Поживемо-побачимо", - написала артистка.

Відзначимо, що така відповідь багатьох шанувальників не на жарт заінтригував. Адже раніше Ірина розповіла про те, що вона готова знову розірвати свій шлюб. Нагадаємо, офіційним чоловіком Білик був проживає в Москві російський режисер азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У квітні 2021 року співачка повідомила, що має намір розірвати шлюб, так як близько року не бачилася з чоловіком.

У подружжя є син Табриз (2015). Дитину народила сурогатна мати.

Першого сина артистки звуть Гліб. Його Ірина народила сама від моделі Андрія Оверчука.

Співачка також перебувала у відносинах з українським продюсером Юрієм Нікітіним, хореографами Дмитром Коляденком і Дмитром Дікусаром.

Але Співачка на цьому, схоже, не збирається зупинятися. Адже вона відмінно виглядає і готова і далі будувати своє особисте життя. Крім того Ірина не забуває і про свою кар'єру. Вона регулярно записує нові пісні, які високо оцінюються її шанувальниками. Також співачка знімає нові кліпи на свої твори. Відзначимо, Ірина не боїться експериментувати зі своєю творчістю і зовнішністю і тому може приміряти на себе будь-який наряд і стиль. За таку сміливість її і люблять шанувальники.

Раніше Hyser писав про те, що Ірина Білик показала свої фотографії в молодості, просто не впізнати.

Також писали, що Вакарчук заявив про те, що він розлучається зі своєю дружиною.

Нагадаємо, що Аліну Гросу помітили в незвичному для неї місці.