Російська співачка Жанна Фріске померла 6 років тому. У річницю її смерті друзі і шанувальники згадали про те, якою була артистка, і засипали соцмережу зворушливими постами.

Життя виконавиці забрав рак головного мозку. Вокалістка довго боролася з недугою, але в 15 червня 2015 року – її не стало. Син Жанни Фріске-Платон, після смерті матері залишився жити з батьком-телеведучим Дмитром Шепелєвим.

У минулому році стало відомо, що шоумен перебуває у відносинах з архітектором Катериною Тулуповою, а в кінці березня 2021 року вона народила йому дочку.

До слова, той факт, що Дмитро Шепелєв не опублікував у своєму мікроблозі пост, присвячений померлої коханої, дуже обурив хейтерів. Втім, на критику артист давно реагує спокійно. Він опуликовал архівний кадр, зроблений в Корсиці і зізнався, що дуже сумує за відпочинком в теплих краях:

У свою чергу, подруга і екс-колега Жанни Фріске по групі "Блестящие" Ольга Орлова розмістила їх спільне фото:

Не забула про трагічну подію і ще одна колишня учасниця "блискучих" Анна Семенович:

Рідна сестра Жанни Фріске-Наталя поділилася зворушливим відеороликом, у підписі до якого зізналася, що досі не зуміла змиритися з втратою. "Моя Зірочка, мій ангел 🙏 🏽 🥺 😢 вже 6 років минуло, а ми ніяк не можемо усвідомити що тебе немає, досі чекаємо тебе з гастролей" - написала вона.

Шанувальники артистки також не стримували сумних емоцій:

Раніше "Hyser" писав про те, що Дмитро Шепелєв став батьком вдруге.

Також наш портал розповів про те, що батько Жанни Фріске зробив страшне побажання на адресу Дмитра Шепелєва.

Нагадуємо, що Дмитро Шепелєв зворушив соцмережі милим фото.